Triona liittyy ISV Success -ohjelmaan

5 September 2023

Meillä on ilo kertoa, että Triona on hyväksytty Microsoftin ISV Success -ohjelman jäseneksi. Yhteistyö Microsoftin kanssa on aina ollut Trionalle avainasemassa ja ohjelmaan liittyminen on seuraava looginen askel.

Saamme nyt entistä enemmän Microsoftin resursseja ja tukea, mikä parantaa Microsoftin alustojen ja teknologian osaamista. Koska Trionan portfolio sisältää tärkeitä Azure-teknologiaan perustuvia tuotteita ja palveluita, pidämme tätä kumppanuutta tärkeänä meille, jotta voimme vahvistaa rooliamme toimittajana ja Microsoftin kumppanina. 

Microsoftin kaupallinen markkinapaikka antaa Trionalle mahdollisuuden julkaista tuotteitaan potentiaalisille uusille asiakkaille myös Pohjoismaiden ulkopuolella, missä Trionalla ei tällä hetkellä ole toimintaa. Osana Trionan kasvua näemme Saksan kaltaiset maat mahdollisina uusina markkinoina, joilla Microsoftin kaupallinen markkinapaikka tukee meitä tavoitteissamme. Työskentelemme yhdessä Microsoftin kanssa voidaksemme tarjota laajemman valikoiman tuotteita sekä markkinoilla että hosting-palveluissa. Triona on ollut Microsoft Gold -kumppani yli 10 vuoden ajan. 

”Me Microsoftilla uskomme, että Triona on meille tärkeä kumppani. Olemme erittäin iloisia nähdessämme Trionan liittyvän ISV Success -ohjelmaamme. Tämä mahdollistaa Trionan laajentaa yhteistyötä ja vauhdittaa Trionan uusien pilvipohjaisten palveluiden kasvua. Saatavuus, vakaus ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita, jotta Triona voi tarjota asiakkailleen markkinoiden johtavia tuotteita”, sanoo Roger Karlsson - Digital Cloud Solution Architect - Customer Success, Triona-kumppanuudesta. 

Lue lisää