Anna Mårsellista Trionan uusi CTO

20 November 2018

Huhtikuun alussa aloitettiin hakuprosessi, jonka tavoitteena oli valita Trionan uusi CTO – moderni ja aloitekykyinen Triona-konsernin järjestelmäkehityksen toimintatapojen sekä prosessien kehityksestä vastaavan johtaja. Prosessin tuloksena oli, että Anna Mårsell valittiin tehtävään. Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä päätöksestä.

Anna ottaa tehtävän vastaan vuoden 2019 ensimmäisen neljänneksen lopussa ja hän tulee edistämään Triona-konsernin kehittymistä eteenpäin myönteisellä tavalla.

Annalla on 12 Triona-vuotensa aikana useita rooleja erilaisissa kehitysprojekteissa; kehittäjä, testaaja, vaatimusanalyytikko, testauspäällikkö, kehityspäällikkö ja arkkitehti. Useasti hän on ollut osallisena Trionan olemassa olevan aineettoman pääoman rakentamiseen. Jopa useiden Trionan tuotteiden rakentamisessa on Annalla ollut avainrooli. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto ja hän on erinomainen huippu-urheilija suunnistamisessa.

”Olen päivittäin työskennellyt luodakseni asiakkaillemme jotain uutta IT-järjestelmien kehityksessä. Nyt odotan innolla pääseväni luomaan asiakkaille entistä enemmän etua Trionan aineettoman pääoman jatkuvan kehityksen avulla – prosessiemme, toimintatapojemme ja työkalujemme kautta.

Trionan nykyinen CTO, Anders Nilsson, jatkaa yhä mukana

  • kehitysprojekteissa,
  • TNE-tuotteen omistajana ja
  • myynnin teknisessä tuessa.

Anders tulee toimimaan myös kokeneena neuvonantajana ja mentorina nuoremmille työntekijöille sekä johdon ja hallinnon tukena.