C-Load käyttöön Holmen wood productsin useissa toimipisteissä

30 August 2021

Holmen Wood Products on käyttänyt C-Loadia Linghemin toimipisteessään jo useita vuosia. Nyt heidän sahansa Bravikenissa ja Iggesundissa ovat myös päättäneet aloittaa C-Loadin käytön.

Holmen Wood Products valmistaa sahattuja ja jalostettuja puutuotteita puusepän- ja rakennusteollisuudelle sekä puutavarakauppaan. He tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja ja rakennustuotteita tulevaisuuden ilmastoälykkääseen puurakentamiseen. Martinsonsin hankinnan jälkeen Holmen tarjoaa myös räätälöityjä ratkaisuja ilmastoälykkääseen ja laajamittaiseen puurakentamiseen. Heidän sahansa sijaitsevat Linghemissä, Bravikenissa, Iggesundissa, Kroksjönissä ja Bygdsiljumissa.

Holmen on käyttänyt C-Loadia Linghemissä vuodesta 2016 hyvien kokemusten saattelemana. Nyt he ottavat C-Loadin käyttöön sahoillaan Bravikenissa ja Iggesundissa. Heidän pohjoiset laitoksensa (aiemmin Martinsons) aikovat ottaa C-Loadin käyttöön myöhemmin.

Ottamalla C-Loadin käyttöön Holmen haluaa virtaviivaistaa kuljetustyötä sekä hankintaa ja myös tilauksia/peruutuksia, seurantaa ja rahtilaskujen valvontaa, sekä pitkällä aikavälillä myös itselaskutusta/laskutusta kuljetusyritysten suuntaan. C-Loadin käyttö luo Holmenille myös edellytykset muodostaa yhtenäisiä työskentelytapoja Holmen Wood Productsin sisällä. C-Load tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tehokkaasti hinta, laatu ja kestävyys sopimuspalveluntarjoajien valinnassa ja rankingissa – näin varmistetaan, että asetetaan kullakin yksittäisellä reitillä sopivimmat palveluntarjoajat etusijalle perustuen sekä hankintaan itseensä että liikenteenharjoittajan aiempien toimisten laatu- ja kestävyysprofiiliin.

C -Load integroidaan Holmenin sekä liiketoimintajärjestelmään että SiPal-järjestelmään, jota he käyttävät pakettilogistiikkaan, mikä luo edellytykset korkealle automatisoinnille koko kuljetusprosessissa aina tilaamisesta laskujen vastaanottamiseen ja tarkistamiseen kuljetuksen jälkeen.

Triona ja Holmen työskentelevät yhteistyössä toteutusprojektin kanssa, ja järjestelmän on tarkoitus olla täysin toiminnassa uusissa toimipisteissä marraskuussa.

Holmen käyttää maantie-, raide- ja merikuljetuksia, ja C-Load tukee kaikkia näitä kuljetusmuotoja. Bravikenin ja Iggesundin sahoilla he aikovat aluksi käyttää C-Loadia kansainvälisissä maantiekuljetuksissa.

Lue lisää