Munck Asfalt valitsi C7 Projectsin

17 May 2022

C7 Projects otettiin käyttöön Munck Asfaltilla joulukuussa 2021. Järjestelmä korvasi Munckin vanhan, heitä varten rakennetun ratkaisun projektien hallintassa. C7 Projects tukee projektiprosessia koko sen elinkaaren ajan, virtaviivaistaen hallintoa ja säästäen aikaa. C7 Projects antaa täyden kontrollin jokaiseen projektiin, aina tarjouksesta laskutukseen asti.

”Mielestämme C7 Projectsia on helppoa ja intuitiivista käyttää. Se antaa meille paremman kontrollin projektien ajankäytöstä, budjetista sekä henkilöstöstä” sanoo Claus Storm Andersen, liiketoimintayksikön päällikkö Munck Asfaltilla.

C7 Projects on helposti integroitavissa muihin järjestelmiin; esimerkiksi taloushallinnon järjestelmään kulujen ja tuottojen siirtoa varten.

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Munckin kanssa. Munck Asfalt on yksi johtavista asfalttialan yrityksistä Tanskassa. C7 Projects on laajasti käytössä oleva projektinhallintajärjestelmä asfaltoinnin, tieurakoinnin, rakentamisen, energiateollisuuden ja raideinfran toimialoilla. Olemme vakuuttuneita siitä, että järjestelmämme tarjoaa todellista arvoa Munckille heidän päivittäisessä toiminnassaan”, sanoo C7 Projectista vastaava Ted Lundström.

Lue lisää