Triona perustaa toimiston Göteborgiin

24 October 2018

Triona on lokakuussa aloittanut toiminnan Göteborgissa. Göteborgin toimisto sijaitsee Lindholmenissa keskellä yritysrypästä, jonka toimialoihin kuuluvat muun muassa ajoneuvoteollisuus, telematiikka ja ITS.

Trionalla on nykyään useita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita Göteborgissa ja sen ympäristössä. Toimiston perustaminen Göteborgiin tähtää Triona-konsernin liiketoiminnan kehittämiseen. Oleminen paikan päällä Göteborgissa helpottaa yhteistyön syventämistä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa.

Lisäksi meillä on mahdollisuus antaa ja saada arvokasta uutta tietoa esimerkiksi ajoneuvoteollisuuden yhteistyön myötä. Toivomme siitä olevan apua Trionan nykyisten tuotteiden ja uusien, ensisijaisesti telematiikkaan ja ITS/C-ITS:ään liittyvien ratkaisujen kehittämisessä. Autonomisten (itseohjautuvien) ajoneuvojen kehitys on kiihtynyt. On perusteltua olettaa, että autonomisissa ajoneuvoissa tullaan tarvitsemaan useita erilaisia tietolähteitä. Tehdasasennetuista kameroista, paikannuslaitteista, laser-, tutka- ja sensoritekniikasta saatava tieto täytyy reaaliajassa yhdistää ajantasaiseen tietoon teistä ja niiden ympäristöstä (esim. C-ITS:än kautta). Siinä kehityksessä Triona haluaa olla mukana. Yhdessä muiden kanssa voimme luoda älykkäämmän, tehokkaamman ja kestävämmän maailman.

Paikalla Göteborgissa on työntekijämme Zsolt Lenkei. Myös Trionan toimitusjohtaja Mats Bayardin on tavattavissa 15. marraskuuta hänen pitäessään luennon digitalisaatiotrendeistä liikenteen ja logistiikan alalla Q3-päivässä kestävästä liikenteestä. Ota yhteyttä Zsoltiin tai Matsiin yhteistyömahdollisuuksista, osallistumisesta tiimiimme tai jos olet kiinnostunut muuten vain olemaan mukana matkassamme!

Lisää tietoa Göteborgin toimistostamme täällä