Uusi versio TNE:stä

23 November 2023

Me Trionalla olemme nyt toimittaneet Transport Network Enginen (TNE) uusimman version, 3.12. Tässä versiossa TNE Editoria on kehitetty ja parannettu useilla toiminnoilla, jotka mahdollistavat tehokkaamman työskentelyn verkkojen ja ilmiöiden muokkausten parissa. 

Tässä joitain TNE 3.12:n tarjoamia uusia ominaisuuksia: 

  1. Parannettu mesh-muokkaus: Nyt on mahdollista korjata verkkoja sekä luomalla ja poistamalla solmuja että katkaisemalla ja yhdistämällä linkkejä. 
  1. Hakutoiminto: Nyt käyttäjät voivat helposti etsiä kohteita, koordinaatteja tai osoitteita ja navigoida niihin suoraan TNE Editorissa. 
  1. Z-arvojen lataus: Nyt on mahdollisuus ladata ja lisätä Z-arvoja Lantmäterietin palvelusta Markhöjd Direkt, mikä yksinkertaistaa korkeustietojen käsittelyä. 
  1. Laajennetut validoinnit: Korkean tiedonlaadun varmistamiseksi on lisätty validointitoimintoja. 
  1. Projektien arkistointi: Nyt käyttäjät voivat helposti arkistoida projekteja, mikä yksinkertaistaa projektien organisointia ja hallintaa ajan myötä. 

Mainittujen toimintojen lisäksi on tehty useita muita parannuksia, jotka helpottavat oikeiden asioiden tekemistä sekä tehostavat työskentelyä TNE Editorissa. 

Kuten aiemmin ilmoitimme, jatkuu Ruotsin väylävirastossa (Trafikverker) meneillään oleva työ NVDB:n teknisen alustan korvaamiseksi. Trafikverket on valinnut TNE:n alustaksi NVDB:n uudeksi tekniseksi ratkaisuksi, jossa TNE Editor toimii päivitystyökaluna. Uuden teknisen ratkaisun tuotantokäyttö on suunniteltu alkavaksi viikolla 9/2024. 

Asiakastapaus: 

Trionan kumppani Ruotsin kuntasektorilla, Sokigo, on myös äskettäin julkaissut kaksi asiakastapausta, joissa TNE Editor on keskeinen osa, lue niistä lisää osoitteesta: 

Täydellinen kulkuväyläverkosto varmistaa tasapuoliset päätökset Uddevallan kunnassa: 

https://sokigo.com/nyheter/ett-komplett-gangvagnat-sakerstaller-korrekta-beslut-i-uddevalla-kommun/ 

Tiedon tehokas pitäminen ajan tasalla automaattisen sisäänkirjautumisen kautta Västeråsin kaupungissa: https://sokigo.com/nyheter/effektiviserar-ajourhallning-via-automatisk-incheckning-i-vasteras-stad/ 


Tietoja TNE:stä:  

Transport Network Engine (TNE) on tehokas ja konfiguroitava alusta, joka tarjoaa ratkaisuja tie- ja rautatietietojen hallintaan. TNE-alustaan kuuluva TNE Editor mahdollistaa verkkojen ja verkkoon liittyvien tietojen muokkaamisen yksinkertaisella tavalla ja siitä on tullut tärkeä työkalu kunnille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat työkalun näiden tietojen hallintaan ja päivittämiseen. 

Lue lisää