VSV ja Unite Logistics valitsivat TRACS Flow’n

8 September 2022

Unite Logistics AB on osa VSV Frakt -konsernia, joka on kaikkeen metsään liittyvään keskittyvä logistiikkayritys. Yritys perustettiin vuonna 1968 teollisuuden aloitteesta tehostaa puunkuljetusta. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että yritys raivaa asiakkaidensa puolesta metsiä, kuljettaa puutavaraa, toimittaa biopolttoaineita ja kuljettaa haketta. Yhteensä VSV/Uniten muodostaa noin 250 pientä ja suurta yritystä. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteensä yli 650 henkilöä tarjoaa resursseja kuten autoja, koneita ja tietysti itse metsäosaamista.

Triona ja VSV ovat tehneet yhteistyötä yli 15 vuotta ja tuntuu erityisen hyvältä, että olemme nyt yhdessä löytäneet uusia mahdollisuuksia, joissa Triona voi auttaa VSV:tä kehittämään liiketoimintaansa edelleen. VSV/Unite Logistics käyttää TRACS Flow'ta haketoimituksissaan.

"VSV Frakt AB halusi tytäryhtiömme Unite Logistics AB:n puolesta virtaviivaistaa ja varmistaa haketoimitusten kestävyyden tulevaisuuden kannalta. Valinta osui Trionan logistiikkajärjestelmään TRACS Flow, jossa uskomme olevan etsimämme toiminnot. Trionalla on myös suunnitelma, kuinka järjestelmä sopeutetaan Biometrian "VIOL3"-järjestelmämuutokseen, mikä oli meille erittäin tärkeää. Meillä on ollut hedelmällistä yhteistyötä Trionan kanssa jo pitkään ja tunnemme olomme turvalliseksi heidän ollessa toimittajana."

Leena Möckelind/Projektipäällikkö

Lue lisää