Uusia SINUS-asiakkaita

3 September 2018

Safe Control Infra AS sulautettiin Trionaan aiemmin tänä vuonna. Mukaan kuului SINUS.Infra-tuoteperhe, joka sopii hyvin Trionan tarjoamaan tuoteportfolioon. Nyt SINUS-tuotteiden myynti on kasvussa!

Yhä useammat kunnat ja yrittäjät käyttävät SINUS-tuotteita. Tuotteen 360-kuvat tarjoavat asiakkaillemme "tien toimistolle". Otamme omilla autoillamme 360-kuvia, joita asiakkaamme voivat katsella tietokoneellaan tai tabletillaan ja "ajaa" kuvien kautta. 360-kuvien avulla asiakkaamme välttävät toistuvia käyntejä tien päällä, mikä säästää sekä aikaa että kustannuksia. Kuvat myös tallentavat erityisen hyvin tilanteen tien päällä kuvausolosuhteineen.

Lisäksi 360-kuvien ohella SINUS sisältää toimintoja tiedonkeruuseen sekä toimistolla että kentällä. Sekä toimisto- että kenttäsovellus tarjoaa laadullisesti varmistettua tietoa suoraan esimerkiksi kansalliseen tiestötietojärjestelmään (NVDB) Norjassa ja Trionan Transport Network Engine (TNE) -tuotteeseen ilman aikaa vaativia ja kustannuksia lisääviä välivaiheita. Mobiiliratkaisu (kenttäsovellus) toimii niin tabletilla kuin matkapuhelimellakin ja se voidaan kytkeä kaikenlaisiin satelliittijärjestelmiin.

Norjan Statens Vegvesen on asettanut kovia vaatimuksia sopimusurakoitsijoilleen. Tämä koskee niin liiketoiminnan sopimuksia kuin muitakin erityissopimuksia, esimerkiksi huoltourakoita. Vaatimukset täyttääkseen ovat yhä useammat urakoitsijat alkaneet käyttää SINUSta tiedon keräämiseen norjalaiseen tiestötietojärjestelmään.

Lue lisää