Brinks Trä valitsi Timberpron

6 May 2019

Brinks Trä Ruotsin Ulricehamnista on valinnut Trionan TimberPron tulevaksi liiketoimintajärjestelmäkseen.

Ulricehamnilainen höylätavaraan keskittyvä puutavarayhtiö Brinks Trä on valinnut TimberPron tulevaksi liiketoimintajärjestelmäkseen. Heidän nykyisten järjestelmien juuri nyt meneillä olevan suuren sukupolvenvaihdoksen yhteydessä käyttivät he tilaisuuden hyväkseen ja tutkivat markkinoita löytääkseen sieltä heidän kannaltaan parhaan järjestelmän. Valinta osui suomalaisen PiiMegan kehittämään moderniin ERP-järjestelmään, jota Triona toimittaa ja tukee Ruotsissa.

TimberPro integroidaan Brinks Trän tuotanto- ja talousjärjestelmien kanssa. Lisäksi ajoneuvoihin on äskettäin kehitetty ajoneuvosovellus, joka toimii ns. vahvistetuilla tableteilla. Järjestelmä tukee myös PRI-kauppaa ja useita muita liiketoiminta-alueella käytettyjä järjestelmiä. Kaiken kaikkiaan Brinks Trä saa täydellisen järjestelmätuen liiketoimintaprosesseilleen. Sen odotetaan tuottavan merkittäviä hyötyjä hallinnon vähenemisen, hallinnan lisääntymisen ja seurannan paranemisen muodossa.

Trionan valinta johtuu myös Brinks Trän luottamuksesta Trionaan. Riippumatta järjestelmän hyvyydestä haluan luottaa myös niihin, jotka toimittavat järjestelmiä minulle ja Trionan kohdalla näin on, Brinks Trän toimitusjohtaja Björn Nilsson sanoo.

TimberPro’ta tarjoaa suomalainen PiiMega, jonka kanssa Triona aloitti yhteistyön vuonna 2017. TimberPro on nykyisin käytössä noin 50 sahalla ja muualla metsäalalla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Triona tarjoaa ruotsalaiselle metsäteollisuudelle järjestelmän ruotsinkielisen version, joka sisältää käyttöönoton ja tuen. Järjestelmässä on erittäin runsaasti sisältöä ja siinä on toimintoja mm. optimointiin ja kannattavuuslaskentaan, mikä perustuu jatkuvasti tuotettuihin tietoihin yhtiön omasta liiketoiminnasta – myynnistä ja toimitusprosesseista.