Uusi versio TNE:stä

14 August 2017

Keväällä julkaistiin TNE:stä versio 3.1, joka käsittää mm. uuden TNE Studioksi kutsuttavan moduulin. TNE Studio on web-pohjainen työkalu, joka mahdollistaa ajossa olevien taustatehtävien hallinnan ja ajastamisen palvelinalustalla. Uutta TNE 3.1:ssä on myös entisestään laajennettu yhteensopivuus Oracle-tietokannan kanssa.

Ensimmäisenä uuden TNE Studio -moduulin ottaa käyttöön Norjan merenkulkulaitos Kystverket. TNE Studion avulla hallitaan niin vesiväyläverkkoa kuin TNE:n ja muiden alustojen välisiä integraatioitakin. SDC hyödyntää laajemmin TNE 3.1:n osia yhdessä Triona Routing Enginen (TRE) kanssa esimerkiksi puukuljetusten reitinlaskennassa. Version 3.1 avulla SDC saavuttaa merkittäviä hyötyjä suorituskyvyssä.

Transport Network Engine (TNE) on alusta, joka kykenee hallinnoimaan verkkoja ja verkkoon liittyviä tietoja kuten tilatietoja, kuntoa, ominaisuuksia ja asetuksia sekä käyttökohteita, kuten tunneleita, valaistuksia, suojakaiteita, mittareita, väyliä, liikennemerkkejä, signaaleita ja rumpuja. Alusta soveltuu yrityksille ja organisaatioille, jotka toimivat infrastruktuurin, kuljetusten tai logistiikan aloilla. Se soveltuu myös muille toimijoille, joilla on muunlaisia yhteyksiä tie-, raide- tai vesiväyläverkkoon, kuten esimerkiksi ajoneuvoteollisuudelle ja vakuutustoimialalle.

Lue lisää täältä