Uusi versio TRACS Flow -sovelluksesta

8 March 2021

Uusi versio TRACS Flow -sovelluksesta julkaistiin suunnitellusti helmikuun lopussa. Seuraavat versiot on suunniteltu julkaistavan toukokuussa ja marraskuussa 2021.

Uusi versio (2.14) sisältää useita parannuksia ja korjauksia toimistosovellukseen, jossa tärkeimmät uudistukset koskevat toimintoja kuten:

  • Tuki tilausten tuonnille tiedostoista, joiden ominaisuudet on määritetty tuontimallissa. Tämä mahdollistaa tuonnin erityyppisistä ja erilaisista tiedostoista.
  • Tilauksen lähettäminen useille resursseille samanaikaisesti lähetysryhmien avulla.
  • Tekstiviestien lähettäminen toimistosovelluksesta.

Lisäksi BEAst Supply NeC -integraatiota on laajennettu tilausten kuittaamiseen, jotta kyseisille tilauksille päivitetään mahdolliset asiakkaan kommentit sekä uusi tila kuittauksen tilasta riippuen.

Vuoden 2020 lopussa julkaistiin myös versio 2.13. Tärkeimmät uudistukset tuossa versiossa olivat uusi moduuli "Paketit", jonka avulla paketti voidaan kirjata osaksi tilausta, integroidutaan ulkoisiin järjestelmiin sekä laajennetaan toiminnallisuutta skannata lähetys- ja pakkausetiketti sovelluksessa. Uusi moduuli tarjoaa selkeästi parannetun tuen TRACS Flow -palvelun käytölle jakelu- ja logistiikkatoiminnoissa.

Lue lisää TRACS Flow’sta ja muista tuotteistamme, jotka helpottavat logistiikan ja kuljetuksen yrittäjiä ja heidän työtään:

TRACS Flow

Triona Avståndstjänst

beast.se