MaserFrakt valitsi TRACS Flow'n

9 August 2021

MaserFrakt – Taalainmaalta lähtöisin oleva kalusto- ja kuljetusliike, joka on yksi Ruotsin suurimmista alan toimijoista – jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Trionan kanssa valitsemalla TRACS Flow'n tulevaksi liiketoimintajärjestelmäkseen sopimusten ja tilausten hallinnassa, suunnittelussa, operatiivisessa toiminnassa sekä seurannassa. Tavoitteena on käyttää järjestelmää niin toimistolla kuin liikkuvien järjestelmien kanssa ajoneuvoissakin vielä vuoden 2021 aikana.

MaserFrakt on useiden vuosikymmenten ajan käyttänyt CockPit-järjestelmää, joka Trionan toimesta korvataan nyt TRACS Flow’lla. MaserFraktin koon, yhteisen historiamme ja läheisen sijaintimme yhdistelmä tekee sopimuksesta ja siten myös tulevaisuudesta erityisen mielenkiintoisen.

Noin 10 vuoden TRACS Flow'n kehittämisen aikana Maserfraktin edustajat ovat toistuvasti osallistuneet ja seuranneet tuotteen toiminnallisuuksien kehittymistä. MaserFrakt näkee nyt sen vastaavan erittäin hyvin liiketoimintansa tarpeisiin.

“MaserFrakt on iloinen siitä, että olemme vihdoin osa TRACS Flow -perhettä. Cockpit on toiminut meillä hyvin pitkään, mutta nyt tunnemme ajan olevan kypsä siirtyä paljon nykyaikaisempaan TRACS Flow -järjestelmään. Uuden alustan avulla voimme paremmin vastata niin asiakkaidemme kuin omiin vaatimuksiimmekin tehokkaasta kuljetusjärjestelmästä", sanoo Thomas Eklund, MaserFraktin IT-päällikkö.

Lue lisää