Uusi versio Tienrakentajan lokikirjasta

20 November 2017

Uusi versio Tienrakentajan lokikirjasta (norjaksi Arbeidsvarsling-Loggbok) on lanseerattu. Suurin uudistus on se, että Vegfoton valokuvaustoiminnallisuus integroituu nyt järjestelmään.

Tienrakentajan lokikirja on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät tienrakennuksen tai liikenteenohjauksen parissa. Tienrakentajan lokikirjan avulla päästään eroon paperisesta lokikirjasta ja hallitaan kaikkia työtehtäviä sen sijaan automaattisesti kentällä puhelinta tai tablettia hyödyntäen.

Suurin uudistus uudessa versiossa on valokuvaustoiminnallisuuksien integrointi Vegfotosta osaksi Tienrakentajan lokikirjaa. Sen avulla voidaan tallentaa kuvia, jotka voidaan kiinnittää mm. tieviitteeseen, aikaan tai tienimeen. Järjestelmä vastaa myös Statens Vegvesenin asettamiin vaatimuksiin uusien toimeksiantojen osalta koskien dokumentaatiota ja merkkien pystytystä.

Lisäksi järjestelmää on täydennetty kokonaan uusilla toiminnoilla, mukaan lukien uusi kategoria nimeltä ”Tapahtuma”. Sen myötä tapahtumia kuten onnettomuus, liikennehäiriö, ulkoinen ohjaus, poliisi ohjaa liikennettä jne. voidaan kirjata suoraan sovelluksesta.

Tienrakentajan lokikirja -järjestelmän avulla säästyy paljon aikaa. Samalla lokikirja säilyy tarkalla tasolla ja kaiken aikaa päivittyvänä tietovarastona niin tien päällä kuin toimistollakin.

Lue lisää