Uusi mobiilisovellus Ragn-Sellsille

10 September 2018

Triona on kehittänyt ja ylläpitänyt Ragn-Sellsin nykyistä Mobile Order Application (MOA) -sovellusta vuodesta 2012. Luottamusta osoittaen olemme nyt saaneet tehtäväksemme aloittaa MOAn sukupolvenvaihdoksen ja kehittää samalla parempi tuki Ragn-Sellsin kuljetusliikkeille.

Triona kehitti Ragn-Sellsin nykyisen Mobile Order Application (MOA) -sovelluksen jo vuonna 2012 ja on siitä alkaen jatkokehittänyt sitä tiiviissä yhteistyössä Ragn-Sellsin kanssa luodakseen erittäin luotettavan, arvostetun ja kokonaisvaltaisen järjestelmän, jota käyttää noin 800 ajoneuvoa/kuljettajaa.

Uusi ratkaisu koostuu sovelluksesta ja verkkoportaalista, joiden kehitystyö tullaan tekemään useissa osissa tavoitteena lopulta korvata täysin nykyinen MOA. Aluksi tullaan kehittämään tuki Ragn-Sellsin palvelu- ja kontinhallintaliiketoimintaan uuden mobiilisovelluksen avulla. Alustariippumaton ratkaisu mahdollistaa erilaisten laitteiden ja erikokoisten näyttöjen käyttämisen tehtävästä riippuen. Valittu teknologia helpottaa myös sovelluksen jakelua ja ylläpitoa sekä tekee uusien käyttäjien mukaan tulemisen erittäin helpoksi. Yhtään vähemmän merkityksellistä tämä ei ole kaikille Ragn-Sellsin kuljetusliikkeille. Kuljetusliikkeet pystyvät jatkossa suunnittelemaan tilaustensa kuljetukset suoraan uuden portaalin avulla, ja kehittyneemmän, Ragn-Sellsiin integroituvan järjestelmätuen kautta varmistetaan tilaustietojen laatu ja ajantasaisuus. Tämä tulee osaltaan parantamaan myösasiakastyytyväisyyttä.

Kaiken kaikkiaan Ragn-Sells saa tulevaisuuden tarpeisiin valmiin ratkaisun, joka tukee useita liiketoimintoja ja yksinkertaisempaa järjestelmähallintaa.