Alltransport valitsi Trionan välimatkapalvelun

16 April 2018

Alltransport käyttää lukuisia välimatkatietoja Trionan välimatkapalvelusta hallitessaan kuljetustoimeksiantoja TRACS Flow -kuljetusjärjestelmässä. Välimatkatiedot luovat perustan hinnoittelulle ja kuljetusreittien valinnalle.

Trionan välimatkapalvelun avulla saadaan välimatka- ja reittitietoja koko nykyiseltä tieverkolta paino- ja korkeusrajoitukset huomioiden. Palvelun tilaamalla saavat asiakkaat pääsyn jatkuvasti päivittyviin osoite- ja tieverkkotietoihin. Palvelua on helppo käyttää, ja se varmistaa, että saadaan aina oikeita välimatka- ja reittitietoja.

Välimatkapalvelun avulla saa Alltransport automaattiset välimatkatiedot kuljetustilauksilleen helposti. Etuna on, että kuljetuspäällikkö voi kätevästi suunnitella toimintaa ja asettaa hinnan jo tilauksen vastaanotossa. Kuljetustilauksille, joille toivotaan automaattista hinnoittelua, käytetään välimatkaa muuttujana hinnanlaskennassa.

Jatkokehityksenä Alltransportin tavoitteena on pitkällä aikavälillä ohjata kalustoa tehokkaammin lisäämällä digitalisaatiota Trionan välimatkapalveluun perustuvan mobiilijärjestelmän ja ajo-ohjeiden avulla.

Lue lisää