TRACS Flow’n uudet versiot

15 March 2022

Syksyllä 2021 julkaistiin kaksi uutta TRACS Flow -versiota. Seuraavat tulevat versiot on suunniteltu touko- ja marraskuulle 2022.

Uusiin versioihin lisättiin useita eri sidosryhmiä – kuten logistiikkapäälliköitä, kuljettajia ja tavarantoimittajia – hyödyttäviä toimintoja niin mobiiliratkaisussa kuin toimisto- ja web-sovelluksessakin. Uudistuksista mainittakoon erityisesti:

  • Uusi lisämoduuli (Asennusrekisteri), joka tukee toistuvia käyntejä ja töitä kiinteissä kohteissa kuten kaivoissa. Tilausten suunnitteluun ja toteuttamiseen tarkoitetun asennusrekisterin integrointi mobiilisovellukseen tuo esimerkiksi lietteenkäsittelyyn liittyviin toimintoihin mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa käyntejä.
  • Uusi lisämoduuli (Reitti), joka tarjoaa merkittävästi paremman tuen logistiikkatoiminnoille, mm. ajoneuvojen suunnitteluun ja lastaamiseen, kun reitin aikana on useita pysähdyksiä. Myöhemmissä julkaisuissa aiomme integroida olemassa olevat toiminnallisuudet kolleihin, reittivalintaan ja pysähdysten optimointiin, sekä ilmoituksiin Reitti-laajennuksesta esimerkiksi kehittyneeseen jakelu- ja kuljetuslogistiikkaan mm. "last mile" -ilmoituksia varten.
  • Toimittajille mahdollisuus lisätä itse uusia kuljettajia, päivittää olemassa olevien kuljettajien tietoja sekä lisätä ja poistaa omien resurssiensa laitteita.

Lisäksi useita toimintoja paranneltiin, kuten resurssien tilan käsittelyä ja väritystä dynaamisemmaksi, sovelluksen ilmoitusviestejä selkeämmiksi ja toiminnallisuutta nähdä "Seuraava tilaus" resurssiluettelossa.