Uusi versio TNE:stä

20 October 2017

Trionan Transport Network Enginen (TNE) versio 3.2 on nyt julkaistu. Ensimmäisenä version ottaa käyttöön norjalainen BaneNOR, joka tulee lähitulevaisuudessa hyödyntämään uutta ja modernia liikenteeseen liittyvän väylätiedonhallinnan alustaa.

TNE:n segmentointimoduulia on täydennetty OpenTNF-tuella sekä uusilla paremmin liikenneonnettomuuksien analysointitarpeita vastaavilla toiminnoilla. Käyttäjärajapinnassa TNE Studion käyttäjien ja ylläpitäjien mahdollisuutta hallita esimerkiksi käyttöoikeuksia ja tilauksia on nyt parannettu.

TNE on avoin ja konfiguroitava alusta, joka hallinnoi fiksusti liikenneverkon – sekä sen maantieteeseen ja/tai liikenneverkkoon liittyvien erilaisten ilmiöiden, laitteiden, ominaisuuksien, osien, tapahtumien ja määräysten – tietoja. Alustan avulla voidaan hallinnoida myös toimenpiteitä ja erilaisia rakenteita tai rakenteiden osia, kuten tunneleita, valaistuksia, kaiteita, raiteita, väylämerkintöjä, opasteita, opastimia ja siltarumpuja.

TNE:tä voivat käyttää esimerkiksi infrastruktuurin omistajat ja urakoitsijat, jotka työskentelevät maanteiden, rautatieliikenteen ja merenkulun investointien, kunnossapidon ja käytön suunnittelussa ja seurannassa. TNE soveltuu myös muuhun liikenneympäristöön liittyvään liiketoimintaan, muun muassa raskaaseen liikenteeseen, vakuutusalalle sekä muille kuljetuksen ja logistiikan organisaatioille.

Katso lisää