Lena Ridström nimitettiin Trionan uudeksi toimitusjohtajaksi

15 May 2024
Press release

Trionan hallitus on tänään nimittänyt Lena Ridströmin Trionan uudeksi toimitusjohtajaksi.

Lena on viimeksi toiminut Columbus AB:n Ruotsin johtajana ja hänellä on vankka kokemus johtajana ja strategina. Lena on työskennellyt IT-alalla koko uransa ajan ja hänellä on kokemusta niin palvelu- kuin tuotekehityksestä. Hän on johtanut useiden yritysten menestyksekästä kasvumatkaa. Lena on toiminut myös useissa hallituksessa, kuten Industri-Matematik Int AB (IMI), 4CStrategies AB ja Oriola Oyj.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Lenan tervetulleeksi Trionaan", sanoo hallituksen puheenjohtaja Lars Harrysson ja jatkaa: ”Hänen laajan kokemuksensa, asenteensa ja johtamistaitojensa ansiosta olemme varmoja, että hän onnistuu kehittämään liiketoimintaamme ja tarjontaamme oikeaan suuntaan. saavuttaaksemme tavoitteemme ja johtaaksemme organisaatiota jatkuvalla kasvupolullamme.”

”Minulla on kunnia liittyä Trionan uudeksi toimitusjohtajaksi. Odotan innolla mahdollisuutta työskennellä yhdessä Trionan lahjakkaan tiimin kanssa laajentuaksemme ja jatkaaksemme menestystä”, sanoo tuleva toimitusjohtaja Lena Ridström.

Trionan 16. toukokuuta 2024 pidettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle valintalautakunta on ehdottanut, että Lennart Hane ryhtyy hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi jättäen samalla vt. toimitusjohtajan tehtävät. Hallituksen aikomuksena on, että eroava hallituksen puheenjohtaja Lars Harrysson siirtyy vt. toimitusjohtajaksi siihen saakka, kunnes Lena aloittaa Trionan uutena toimitusjohtajana elokuussa 2024.

Lena2.jpg


Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Lars Harrysson, hallituksen puheenjohtaja, puhelin: 070-690 90 59, lars.harrysson@triona.se

Lennart Hane, vt toimitusjohtaja, puhelin: 073-033 31 00, lennart.hane@triona.se


Triona on julkistettava tässä pörssitiedotteessa annetut tiedot EU:n markkinoiden väärinkäyttöasetuksen mukaisesti. Tiedot on annettu julkistettavaksi yllä mainittujen yhteyshenkilöiden välityksellä 2024-05-15 12:05 CEST.