C-Load – Esittelemme ylpeänä C-Load 2.0:N

5 August 2024

Viimeisten viiden vuoden aikana olemme jatkuvasti kehittäneet C-Loadin teknologiaa, ja nyt olemme saaneet valmiiksi tämän suuren parannuksen. Olemme onnistuneet tekemään koko päivityksen ilman suunnittelemattomia tuotantokatkoja C-Loadissa, ja olemme siitä erittäin ylpeitä! Nyt voimme keskittyä entistä enemmän uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin käyttäjillemme. 

Olemme äskettäin julkaisseet uuden version C-Loadista, C-Load 2.0:n, ja samalla olemme viimeistelleet tuotteen päivittämisen uudella verkkoteknologialla. Lisäksi olemme antaneet C-Loadille osittain uuden ulkoasun. Tämä on todella virstanpylväs meille Trionassa. Työ on kestänyt noin viisi vuotta, ja lähes kaikki on uutta "kannen alla", mutta olemme myös parantaneet paljon toiminnallisuutta. Olemme kehittäneet myös joitakin merkittäviä uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi spot-hankinnat, aikavarauksen pelleteille sekä laajennetun seurannan ja tuen kestävyyteen liittyen. 

Suurin parannus viimeisessä versiossa liittyy käyttäjien ilmoituksiin. Nyt on mahdollista räätälöidä, mitä ilmoituksia haluaa saada, mikä tarkoittaa, että käyttäjä voi säätää saadakseen juuri haluamansa tiedot ilman, että postilaatikko täyttyy ei-toivotuista viesteistä. 

Päätavoitteemme on tarjota käyttäjäystävällinen palvelu, joka on mahdollisimman hyvin saatavilla ja tuo asiakkaillemme hyötyä! Tämän uuden version myötä meillä on päivitetty tekninen ratkaisu, joka helpottaa tulevien toimintojen kasvua. Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu muun muassa yleisen aikavarauksen tuen kehittäminen, mikä on monien asiakkaidemme toiveiden mukainen, sekä parantaa mahdollisuutta seurata hankintojen tuloksia. 

Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että C-Load pysyy kilpailukykyisenä palveluna kuljetushankintaan ja kuljetusvarauksiin. Tarkastelemme ympäröivää maailmaa ja uusia teknologisia mahdollisuuksia, mutta ennen kaikkea keräämme käyttäjien toiveita. Sekä teknologia että toiminnallisuus kehittyvät jatkuvasti, jotta voimme tarjota tehokasta digitaalista hallintaa kuljetusvirroille myös tulevaisuudessa. 

c-load-20.png

Lue lisää