Menestyksekäs yhteistyö projektiseurannan yksinkertaistamiseksi C7 Projects

26 August 2024

Olemme saaneet päätökseen onnistuneen projektin NCC:n kanssa, missä loimme yhdessä ratkaisun laaturaportoinnin yksinkertaistamiseksi kentältä loppuasiakkaalle. 

Osana juridista sopimusta asiakkaidemme kanssa meidän on pidettävä päiväkirjaa projekteistamme. Kun standardoimme prosessin, siitä tulee yksinkertaisempi ja sujuvampi. Digitalisoimalla prosessin parannamme datan laatua; se hyödyttää sekä asiakkaitamme että meitä, sanoo Tobias Pettersson, Asfalt Sydin osastopäällikkö ja projektin ohjausryhmän puheenjohtaja. 

Poistaa työprosessin vaiheen 

Raportointiprosessi oli ennen osittain manuaalinen ja käsin kirjoitettu.  

– Uuden toiminnallisuuden ansiosta saamme poistettua yhden työprosessin vaiheen. Vanhalla tavalla raportoimme kahdesti; ensin suoraan järjestelmään paikan päällä, toisella kerralla lisäämme tiedot, jotka yleensä syötetään käsin paperille. Tämä tarkoittaa, että käytimme tarpeettoman paljon aikaa hallintoon. Lisäksi vaarana on inhimilliset virheet, sanoo Anneli Trygg, NCC Industryn Business Support Manager.  

C7 Projectsin uuden toiminnon avulla on mahdollista raportoida kaikki seuranta yhdessä paikassa. Lisäksi raportointi standardoituu. Se on pieni muutos, joka vähentää riskejä, lisää kontrollia ja tuo kustannussäästöjä. 

– Missiomme on yksinkertaistaa asiakkaidemme työpäivää. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön NCC:n kanssa ja siihen, että uudella toiminnallisuudella on konkreettinen vaikutus, sanoo Olof Arnell, C7:n Johtaja. 

Toiminto on saatavilla C7 Projectsissa kaikille asiakkaille vuoden 2024 viimeisellä neljänneksellä. 

Lue lisää